MASTERCLASS I FORANDRINGSLEDELSE

Forandring er den eneste konstant. Sådan synes det at være i mange virksomheder og organisationer. Som leder og som ledelsesteam kan du og dine lederkolleger sikre, at I lykkes lidt bedre med den næste forandring. Deltag i masterclass’en og bliv klar til at lede jeres organisation sikkert igennem næste forandring. 

 

Fusioner, fisioner, nedskæringer, tilpasninger eller forretningsmæssig refokusering. Kært barn har mange navne, årsager og virkninger. Alligevel er der noget, der altid går igen i forandringer uanset branche og størrelsen på virksomheden. Den usikkerhed om mål og retning, som forandringer skaber, skal håndteres. Sulten efter ledelseskommunikation før og især under forandringen er umætteligt. Og som leder og ledelsesteam, vil I derfor være i orkanens øje. Hvis du eller I står foran en forandringsproces, så deltag i denne masterclass og bliv klar til at kunne spille ind med det samme.

 

Efter masterclass’en får du: 

  • Et blik på hvordan du kan faseopdele organisationsforandringer, således at det bliver klarere, hvilken slags ledelseskommunikation, der er behov for hvornår.
  • Værktøjer til og eksempler på hvordan de forskellige faser kan understøttes ledelsesmæssigt.
  • Mulighed for at konkretisere hvilken fase I selv er i lige nu i din virksomhed.
  • Mulighed for at få konkret feedback på, hvordan I kan styrke forandringsledelsen i jeres virksomhed.

 

 

Tid og sted: Afholdes næste gang august 2014. Kontakt os for nærmere info.