Jacob Søby Bang

Jacob er stifter og indehaver af Strategize.  Han er en flittigt brugt facilitator, foredragsholder, topledercoach og organisationsfortæller. Har været ansvarlig for statsbesøg, ministermøder og events med kongelige og kendisser, men arbejder ligeså fint med forandringsprocesser og innovation i yderste led med ’manden på gulvet’ og de afdelinger og enheder, som producerer og agerer.

 

Han har flere gange udviklet sites, som er blevet indstillet til ”Bedst på Nettet”-prisen, har vundet den, samt flere gange været ansvarlig for projekter, som er blevet indstillet til andre danske og europæiske kommunikationspriser. To gange har han været med til at vinde KomPrisen for årets bedste danske kommunikationsindsats – senest i 2012.

 

Før Strategize var Jacob kommunikationschef på KVL og Københavns Universitet. Der stod han i mere end syv år i spidsen for kommunikationsafdelinger med over 20 kommunikations- og markedsføringsfolk. Sideløbende har han ledet og stået i spidsen for kommunikations- og forandringssporet i forskningscenter OPUS, som i samspil med topforskere, stjernekokke og madmennesker  fra bl.a. Københavns Universitet, DTU og Aarhus Universitet, Meyers Madhus m.fl.  har skabt og mangfoldiggjort konceptet Ny Nordisk Hverdagsmad.

 

Før han selv gik ledelsesvejen, arbejdede Jacob som ledelses- og kommunikationsrådgiver i Advice. Har sidenhen med egen rådgivningsvirksomhed arbejdet som konsulent i over 10 år. Se mere på LinkedIn

Zira Søby Bang

Ledelses- og organisationskonsulent igennem 15 år; i dag i Strategize, og som selvstændig konsulent, tidligere forskningsassistent i universitetsverdenen og i jobs som rådgiver, politik- og konceptudvikler i større politisk ledede organisationer.

 

Igennem hele sin karriere har Zira beskæftiget sig med udvikling af ledelse, der gør en forskel for den forretning, hvori ledelsen finder sted. Hun har blandt andet udviklet og realiseret koncepter for ledelsesevalueringer, ledernetværk og udvikling af ledelsespolitikker. Hun har coachet og trænet over 100 ledere, og har i en årrække varetaget den interne ledelsesudvikling for en kommune.

 

Zira er oprindelig uddannet cand.scient.soc. i psykologi og socialvidenskab og har efteruddannet sig som proceskonsulent. læs mere på Linkedin